RIJK ZWAAN LOOP

28 SEPTEMBER 2019

Gambia

Hardlopen voor het goede doel

De Rijk Zwaan Loop steunt dit jaar de Humanity Nursery School in Farato in Gambia. Deze school is in 2009 opgericht met als doel om kinderen uit arme gezinnen goed onderwijs te bieden. Een deel van het inschrijfgeld voor de Rijk Zwaan loop gaat naar de Humanity Nursery School in Gambia. 

 

 LeES VERDER 

Inschrijven:

Inschrijven jeugdloop op het marktplein

Na-inschrijven 10EM en 5km in de sporthal van het ISW


 LeES VERDER Jeugdlopen:


Het Parcours van de jeugdlopen starten en finishen op het markplein.


5 km Parcours:

Het parcours van de 5 km gaat rechtstreeks naar de Steenenburchweg. Aan het einde van de Steenenburchweg is links voor het fietspad een doodlopend weggetje met een pleintje, waar omheen nu gekeerd zal worden en dan weer terug over Steenenburchweg wordt gelopen. De lopers moeten in de looprichting beide keren aan de linkerzijde van de weg blijven lopen om elkaar niet voor de voeten te lopen. Aan het einde van de Steenenburchweg gaan de lopers via een trapje het fietspad langs de Zanddijk op richting Zeestraat, waar het gebruikelijke parcours weer wordt opgepakt. Om de afstand kloppend te krijgen ligt de startlijn circa 50 meter voor die van de 10 Engelse Mijl.


10 EM Parcours:

De 10EM parcours gaat vanaf het marktplein via de Langestraat, Zuidwind, Vestdijklaan, Vondellaan, Beukelaan, Zijdijk via het fietspad naar de Parallelweg Maasdijk. Vervolgens gaat de route via de Papendijk, Oosthuijzenlaan, Staelduijnlaan, Rijkevorsellaan, De Jonghlaan, en de Bonnelaan naar het Nieuw Oranjekanaal. Via de Bonneweg, Haakweg en Nieuwlaan gaat het naar de Bagijnenland waar een lus is gemaakt om precies 10 EM af te meten. Daarna gaat de route via de Parallelweg Maasdijk, Zijdijk, Zanddijk weer naar het centrum van 's-Gravenzande om vervolgens via de Zeestraat, Monserseweg, Noordwind en de Langestraat te finishen op het Marktplein.