RIJK ZWAAN LOOP

Marktplein, 's-Gravenzande 28 september 2019

Volg Ons

   

Onze Sponsors


Poelier Joh. Lieffering

Van Rijn Groep
 Jeugdlopen


Het Parcours van de jeugdlopen starten en finishen op het markplein.
 5 km Parcours


Het parcours gaat rechtstreeks naar de Steenenburchweg. Aan het einde van de Steenenburchweg is links voor het fietspad een doodlopend weggetje met een pleintje, waar omheen nu gekeerd zal worden en dan weer terug over Steenenburchweg wordt gelopen. De lopers moeten in de looprichting beide keren aan de linkerzijde van de weg blijven lopen om elkaar niet voor de voeten te lopen. Aan het einde van de Steenenburchweg gaan de lopers via een trapje het fietspad langs de Zanddijk op richting Zeestraat, waar het gebruikelijke parcours weer wordt opgepakt. Om de afstand kloppend te krijgen ligt de startlijn circa 50 meter voor die van de 10 Engelse Mijl.10 EM Parcours


Het parcours gaat vanaf het marktplein via de Langestraat, Zuidwind, Vestdijklaan, Vondellaan, Beukelaan, Zijdijk via het fietspad naar de Parallelweg Maasdijk. Vervolgens gaat de route via de Papendijk, Oosthuijzenlaan, Staelduijnlaan, Rijkevorsellaan, De Jonghlaan, en de Bonnelaan naar het Nieuw Oranjekanaal. Via de Bonneweg, Haakweg en Nieuwlaan gaat het naar de Bagijnenland waar een lus is gemaakt om precies 10 EM af te meten. Daarna gaat de route via de Parallelweg Maasdijk, Zijdijk, Zanddijk weer naar het centrum van 's-Gravenzande om vervolgens via de Zeestraat, Monserseweg, Noordwind en de Langestraat te finishen op het Marktplein. 

Op de 10 EM route zullen er verschillende waterposten staan. Ook zullen er langs de route enkele tijdwaarnemings klokken staan.


Vriendelijk verzoek om bekertjes en sponsjes op de route te laten vallen of beter nog in de afvalbakken. Graag niet wegwerpen in slootjes of weilanden naast de route. Deze kunnen dan niet of moeilijk opgeruimd worden.